Instagram treedt op tegen dierenmishandeling


Instagram bindt de strijd aan met dierenmishandeling en de handel in bedreigde diersoorten. Dat meldt de site Bright. Gebruikers die bijvoorbeeld op zoek gaan naar selfies met een luiaard, krijgen een melding te zien, waarin de fotodienst oproept om de natuur te beschermen. Uit onderzoek van National Geographic blijkt dat jagers in het Amazonegebied illegaal dieren vangen, zodat toeristen ermee op foto kunnen gaan. Volgens Instagram is het belangrijk dat mensen meer bewust worden van deze praktijken.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).