Kunstproject vraagt aandacht voor lastigvallen vrouwen


Een kunstproject in New York stelt het op straat lastigvallen van vrouwen aan de kaak. Dat schrijft de BBC. Het project is opgezet door de Amerikaanse studente Sophie Sandberg, die zelf regelmatig met seksuele intimidatie is geconfronteerd. Sandberg roept vrouwen op om haar zinnen te sturen die hen door mannen zijn nageroepen. Vervolgens maakt ze er een foto van en plaatst die op haar Instagram-account. Sandberg hoopt dat daders gaan nadenken over het effect van hun opmerkingen.

Bekijk hier de foto’s.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).