Oktober: Bedrijf gebruikt zelflerende technologie voor geheimhoudingsverklaringen


Een Nederlands bedrijf zet zelflerende technologie in om complexe juridische documenten te analyseren. Dat schrijft de site Tweakers. Geheimhoudingsverklaringen zijn bijvoorbeeld vaak moeilijk te begrijpen en een analyse van een expert kost veel tijd en geld. Een speciale bot moet helpen om dit gemakkelijker te maken. Particulieren kunnen hun document online uploaden. De bot scant de tekst en beoordeelt of bepaalde onderwerpen te strikt of juist te breed geformuleerd zijn. Vervolgens adviseert de bot of de opgestelde geheimhoudingsverklaring aanvaardbaar is. Inmiddels hebben meerdere bedrijven interesse getoond in bot.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).