Online inzamelingsactie redt vervallen kasteel Frankrijk


Duizenden internetgebruikers hebben samen een kasteel in Frankrijk gekocht om het te redden van verval. Dat meldt de BBC. Door minimaal 51 euro in te leggen zijn zo’n 6500 duizend nu eigenaar van het 13e-eeuwse Chateau de la Mothe-Chandeniers. Dit kasteel is volledig overwoekerd door vegetatie. De nieuwe eigenaren zijn van plan het monument te gaan renoveren.

Lees meer via Trouw.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).