Restaurants combineren gerechten beter met alcoholvrije drank


Ree met thee – langzaam weten restaurants gerechten beter te combineren met drankjes zonder alcohol. Dat schrijft de Volkskrant. Bijna eenvijfde van de Nederlandse volwassenen heeft het afgelopen jaar niet gedronken. Als zij uit eten gaan, hoeven deze mensen niet langer terug te vallen op alcoholvrij bier of spa blauw. Sterrenrestaurants gaan nog een stap verder en zoeken naar de mooiste smaakcombinaties van thee en alcoholvrije cocktails met een gerecht.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).