Searious Business maakt bank van wegwerpplastic


Het Nederlandse bedrijf Searious Business heeft in samenwerking met meubelmaker Gispen een bank ontwikkeld die is gemaakt van wegwerpplastic. Het is een van de innovatieve oplossingen waarmee Searious Business de vervuiling van oceanen wil tegengaan. Op deze manier worden bedrijven geholpen hun plastic afval om te zetten in grondstoffen voor nieuwe producten. Naast een bank van plastic afval werkt Searious Business momenteel ook aan een zeiljacht dat volledig uit gerecycled plastic bestaat.

Beluister een interview met oprichter Willemijn Peeters:


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).