Waterpark laat gehandicapte en niet-gehandicapten samen spelen


Een nieuw waterpark laat gehandicapte kinderen samen spelen met niet-gehandicapten. Dat schrijft The New York Times. Volgens de oprichter van Morgan’s Inspiration Island zijn er maar weinig plekken waar kinderen met een beperking goed kunnen spelen. In het waterpark in San Antonio staan glijbanen en andere attracties die geschikt zijn voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De bedenker wil met het park niet alleen zorgen dat deze kinderen kunnen spelen, maar ook het contact tussen kinderen met en zonder beperking bevorderen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).