Zweedse brouwerij volledig CO2-neutraal


Een brouwerij in het Zweedse Falkenberg is volledig overgestapt op biogas en groene elektriciteit. Dat schrijft DuurzaamBedrijfsleven. De CO2-neutrale brouwerij produceert onder andere bier voor Carlsberg. Deze Deense bierproducent wil binnen 5 jaar alleen nog werken met brouwerijen die volledig op hernieuwbare energie zijn overgestapt. Carlsberg is niet de enige bierproducent die schoner wil werken; zo produceert een Oostenrijkse brouwerij van Heineken sinds vorig jaar CO2-neutraal.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).