Actie: ga jij naar ‘Heaven or Hell’ in het Cube design museum?


Materiaalkeuze en technologie beïnvloeden de betekenis van schoenen. Natuurlijke materialen, als kurk en bananenschil, worden afgezet tegen hypermoderne methoden, als 3D-printen om het concept ‘schoen’ een nieuwe betekenis te geven of sociaal-maatschappelijke onderwerpen aan de kaak te stellen.

Daarnaast is er op de tentoonstelling ‘Heaven or Hell’ ook een plek voor de echte icons. We kennen allemaal de Manolo Blahnik’s die Carrie droeg in Sex and the City, de turbulent hoge hakken waarmee Lady Gaga haar performances uitvoert of de Vivienne Westwood’s waarmee Naomi Campbell viel op de catwalk.

Wij geven 5 x 2 kaarten weg voor de expositie ‘Heaven or Hell’ die van 28 januari tot en met 2 september te zien is in het Cube Design Museum.

De actie is inmiddels afgerond; de winnaars hebben bericht gekregen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).