Hond op het werk ook goed voor omzet


Een hond op de werkvloer – je ziet het steeds vaker. Het zou zorgen voor minder stress en een betere concentratie. Een Britse studie laat nu zien dat de aanwezigheid van een hond ook een positief effect lijkt te hebben op de omzet van winkels. Volgens Deutsche Welle stellen de dieren veel klanten op hun gemak en zorgen ze voor meer binding met de bedrijfjes. Bovendien kunnen de honden via bijvoorbeeld Instagram extra aandacht voor de bedrijven trekken.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).