Initiatief tegen voedselverspilling brengt buren samen


Voedselverspilling tegengaan en tegelijkertijd mensen samenbrengen. Dat dit hand in hand kan gaan, bewijst het initiatief BuurtBuik. Vrijwilligers halen overvloedig eten op bij supermarkten, winkels en restaurants en bereiden er een maaltijd van. Iedereen is welkom om aan te schuiven. Amsterdam telt al zeven locaties waar wekelijks een gezamenlijke maaltijd tot stand komt. Binnenkort opent er ook een vestiging in Utrecht, zo meldt de site hetkanWel.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).