Is Nederland straks rookvrij?


Zien roken, doet roken – een bekend credo dat waar lijkt te zijn. Als de jongste generatie niet in aanraking komt met rokers, is de kans dat zij er zelf aan beginnen dus een stuk kleiner. Nu ook de laatste drogisterijen geen tabaksproducten meer in de schappen hebben liggen, stelt Trouw zich de vraag of er al zicht is op een rookvrije samenleving. Veel Nederlanders staan er in elk geval voor open om de sigaret uit de openbare ruimte en van de straat te weren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).