Praat mee via Facebook: hoe zorg je voor minder flesjes en blikjes in de natuur?


Moet er straks een statiegeldregeling komen voor blikjes en kleine flessen? Steeds meer Nederlandse en Vlaamse gemeentes en maatschappelijke organisaties zijn daar in ieder geval enthousiast over. Volgens deze samenwerkende partijen zou het heffen van statiegeld op blikjes en flesjes zwerfafval fors kunnen verminderen. Veel supermarkten zijn echter bang voor hoge kosten. Hoe zou het zwerfafvalprobleem volgens jou het best kunnen worden aangepakt? Ga naar onze Facebookpagina en praat mee.
Lees meer via Trouw.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).