Praat mee via Facebook: welke film heeft jou tot actie aangezet?


Met een film de wereld veranderen. Dat is de droom van veel regisseurs. David Attenborough is er met zijn serie natuurdocumentaires in ieder geval al in geslaagd om Britse minister van Milieu tot actie aan te zetten. Dat schrijft The Guardian. In Blue Planet 2 is te zien hoe enorme hoeveelheden plastic de oceanen vervuilen. Naar eigen zeggen maakte deze beelden zoveel indruk op Michael Gove, dat hij besloot extra maatregelen te nemen zoals een uitbreiding van de belasting op plastic tasjes. En welke film heeft jou tot actie aangezet? Ga naar onze Facebookpagina en praat mee.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).