Realistischere vacatures


Holle termen als jong, dynamisch, hands-on en geen 9-tot-5 mentaliteit. Vacatures staan er vol mee, maar geven vaak weinig echte info over wat je kunt verwachten. Voor Manus Aa was het de reden om een heel nieuw bedrijf op te richten. Op de door hem bedachte vacaturesite staan video’s waarin toekomstige collega’s vertellen hoe hun werkdag eruit ziet. Ook wordt info gegeven over het salaris en het aantal uur dat je in de praktijk echt werkt, aldus NRC. Zo krijgen werkzoekenden een zo realistisch mogelijke voorstelling van een baan en kunnen teleurstellingen bij zowel sollicitant als werkgever worden voorkomen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).