Samen vinyl luisteren in het theater


De twee kanten van een langspeelplaat volledig afluisteren. Vroeger de normaalste zaak van de wereld, maar tegenwoordig gebeurt het nog maar zelden. En mensen die er wel de tijd voor nemen, worden tijdens het luisteren vaak al snel afgeleid door bijvoorbeeld hun mobiele telefoon. Een Duitse startup wil mensen weer aandachtsvol laten luisteren door elpees te draaien in het theater of de bioscoop, zo meldt Deutsche Welle. Tegen een vergoeding van enkele euro’s kunnen de bezoekers ontspannen en luisteren naar bijvoorbeeld Bob Dylan. Enkel onderbroken om de plaat even om te draaien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).