Schone Super Bowl


Heb je weleens gezien wat er achterblijft na een festival of ander evenement? Je kunt je voorstellen dat een sportwedstrijd als de Super Bowl ook de nodige troep oplevert. Meer dan 60 duizend mensen bezoeken volgende maand het stadion en dat levert een enorme hoeveelheid afval op. De Amerikaanse NFL werkt nu samen met verschillende bedrijven om 90 procent van dit afval te recyclen. Dat komt neer op 40 ton aan flesjes, blikjes, papier en voedsel. Tijdens de finale worden bezoekers aangemoedigd om hun afval gescheiden in te leveren.

Lees meer via DuurzaamBedrijfsleven


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).