Spraakgestuurde badkamer


Even naar je toilet zwaaien om aan te geven dat het tijd is om door te trekken. Of aan de kraan vertellen hoeveel water je precies nodig hebt. Voor consumenten die een nieuwe badkamer aanschaffen is het binnenkort mogelijk, zo blijkt uit een reportage van Bright. Alles is tegenwoordig computergestuurd, dus waarom de badkamer niet? De innovatie is deze week gepresenteerd op een elektronicabeurs in Las Vegas. Toilet, douche, bad, en zelfs de spiegel zijn te bedienen door middel van spraakbesturing en handgebaren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).