Studenten geven betaalbare huiswerkbegeleiding


Twee studenten hebben een betaalbaar huiswerkinstituut opgezet. Steeds meer kinderen krijgen naast school extra begeleiding, maar dit is financieel niet voor iedereen haalbaar. In Zeist begonnen Darine el Houfi en Nadir Kaddouri daarom vorig jaar een goedkoper alternatief, zo meldt Trouw. Volgens de twee mag geld geen drempel zijn om extra hulp bij het schoolwerk te krijgen. De studenten helpen hen niet alleen met extra uitleg, maar geven ook aandacht aan andere zaken die de kinderen op school tegenkomen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).