Verpakkingen in 2025 volledig recyclebaar bij 11 multinationals


Elf grote multinationals waaronder Coca-Cola en Unilever gaan hun aandeel in de afvalberg fors terugdringen. Dat is te lezen op de website van de NOS. Vorige week in Davos kondigden ze aan om al hun verpakkingen in 2025 zo te produceren dat ze volledig opnieuw gebruikt kunnen worden. Onlangs kondigde Eurocommissaris Frans Timmermans al aan dat plastic in Europa in 2030 recyclebaar moet zijn. De 11 bedrijven willen dit nu 5 jaar eerder en wereldwijd voor elkaar krijgen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).