Vind je vrienden terug op festival met tracker


Je vrienden terugvinden na een bezoekje aan de wc – op drukke festivals is dat een hele uitdaging. Helemaal als je telefoon geen bereik heeft op het festivalterrein. Een Britse startup heeft een apparaatje ontwikkeld waarmee je nooit meer je gezelschap hoeft kwijt te raken. Met de zogenoemde LynQ-tracker kun je precies zien op welke afstand iemand zich bevindt. Een digitaal kompas helpt je vervolgens hem of haar terug te vinden.

Bekijk de tracker via Metro.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).