Energie besparen met games


Computerspellen kunnen helpen om gedrag te veranderen. Ook energie besparen blijkt leuker en begrijpelijker met behulp van apps, zo schrijft de Volkskrant. Sinds de opkomst van slimme meters zijn er steeds meer experimenten met technieken uit de gamewereld om het verbruik van energie te verminderen. Zo gebruiken studentenhuizen die meedoen aan de jaarlijkse Student Energy Race aanzienlijk minder elektriciteit. En ook games die huishoudens stimuleren hun energieverbruik te verminderen blijken effectief.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).