Verhalen bedenken achter Found Polaroids


Een Canadese fotograaf nodigt mensen uit om zijn collectie polaroids van een verhaal te voorzien. Kyler Zeleny verzamelde meer dan 6000 polaroids. In eerste instantie maakte hij er werk van om via de fotografen het ware verhaal achter de foto’s te achterhalen. Toen dit maar slecht lukte, besloot hij zijn collectie online te zetten en mensen uit te nodigen er zelf een verhaal bij te bedenken. Volgens Zeleny is dit zeker zo interessant. De waarde van een verhaal ligt namelijk niet altijd in wat er werkelijk gebeurd is, maar in wat het mensen vertelt over hun eigen leven.

Bekijk de Found Polaroids.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).