Gewichtloos raven


Ervaar je muziek anders zonder zwaartekracht? Dat konden tientallen feestgangers ondervinden tijdens ‘s werelds eerste Zero-Gravity rave. De organisatie wilde met het feest de verschillende continenten symbolisch bij elkaar brengen. Uit meer dan 30 duizend belangstellenden selecteerde zij mensen uit onder andere de Verenigde Staten, Marokko en Brazilië om gewichtloos mee te dansen. Afgelopen week stegen zij op vanaf vliegveld Frankfurt voor een vier uur durende vlucht, waarvan zo’n 5 minuten zonder zwaartekracht.

Bekijk de reportage via BBC.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).