India wil hyperloopverbinding tussen Mumbai en Pune


Inwoners van Mumbai kunnen in de toekomst veel sneller reizen naar de stad Pune. De staat Maharashtra heeft namelijk besloten een hyperloopverbinding tussen de twee steden aan te leggen. De hyperloop is een vervoersmethode waarbij mensen of vracht in een capsule met hoge snelheid door een buis worden geschoten. Volgens de site Quartz zou het nieuwe traject de reistijd van 2,5 uur kunnen terugbrengen naar 25 minuten. Het bedrijf achter de hyperloop verwacht binnen drie jaar een demonstratietraject af te ronden.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).