Leren loslaten met mobiele game Travel Frog

Women Gaming by Kickstarter
© Women Gaming by Kickstarter

Een mobiele game uit Japan helpt mensen om datgene waarover ze geen controle hebben los te laten. Spelers van Travel Frog helpen een kikker aan geld en voedsel, zodat hij op reis kan gaan. Verder heb je als speler maar weinig te zeggen. De kikker gaat namelijk volledig zijn eigen gang. Af en toe stuurt hij een kaartje, maar het blijft onzeker of hij überhaupt nog terugkomt. De game is razend populair in Azië. Volgens de BBC is hij sinds de release in december al zo’n 4 miljoen keer gedownload uit de Chinese App Store.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).