‘Mannen ouder en gezonder’


Mannen in westerse landen worden steeds ouder. Volgens The Guardian zou deze ontwikkeling mede te danken zijn aan het feit dat mannen steeds minder alcohol en tabak consumeren. Ook is de fysieke belasting van hun werk afgenomen en kunnen hartziekten steeds beter worden behandeld. De verwachting is dat mannen in 2032 gemiddeld 87,5 jaar worden. En dat is gelijk aan de gemiddelde levensverwachting voor vrouwen. Tot nu toe leven mannen nog vaak korter dan vrouwen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).