Meer snelle fietsroutes rond Amsterdam


Een aantrekkelijk netwerk van fietsroutes waarop fietsers vlot van stad naar stad en van stad naar recreatiegebieden kunnen rijden – dat is de ambitie van Metropoolregio Amsterdam. De komende jaren wordt 30 miljoen euro uitgetrokken om snellere fietsroutes aan te leggen. Volgens Het Parool  is het toenemende gebruik van e-bikes voor woon-werkverkeer een belangrijke reden voor de investeringen. In 2016 gebruikte al bijna een kwart van de e-bike-bezitters deze fiets om naar het werk te gaan.

Lees meer via Amstelveenweb.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).