Nederlands fietsabonnement nu ook in Belgische steden


Altijd een werkende fiets tot je beschikking voor 17 euro 50 per maand. Dat is het idee achter fietsabonnement dat Swapfiets aanbiedt. Anders bij deelfietsdiensten heeft elke klant een eigen fiets. Wanneer het abonnement stopt wordt de fiets weer ingenomen.  Gemeentes hoeven zich dus geen zorgen te maken over zwerffietsen. Het concept is bedacht door drie studenten van de TU Delft. In Nederland zouden zij al ruim 27 duizend abonnementhouders hebben. Binnenkort gaan zij hun dienst uitbreiden naar een viertal steden in België, zo meldt Knack.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).