Rijkswaterstaat aan de slag met plannen voor filevermindering


Elke werkdag staat Sjoerd van der Hoorn in de file op de A4 tussen Leimuiden en Rijswijk. Om deze verkeersdrukte te verminderen bedacht hij een plan waarbij het aantal wegversmallingen en opritten wordt teruggedrongen. Dankzij dit plan zouden files kunnen worden verminderd, zonder dat hiervoor meer asfalt nodig is. NRC schrijft dat Rijkswaterstaat heeft besloten om enkele van zijn ideeën te gaan toepassen. Helaas voor Van der Hoorn duurt het nog wel even voordat ook hij kan profiteren. De werkzaamheden op zijn route zijn pas over tien jaar klaar.

Eerder schreven we dit via HetnieuwsvandeVooruitgang.nl.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).