Robotkussen tegen slaapproblemen


Uren liggen draaien en 5 keer per nacht je bed uit. Twintig procent van de Nederlanders kampt met slaapproblemen. Slapeloosheid wordt voornamelijk veroorzaakt door stress. Een speciaal robotkussen moet mensen helpen ontspannen. Het kussen maakt slaapverwekkende geluiden en simuleert een rustige ademhaling. Volgens bedenker Julian Jagtenberg komen mensen zo beter tot rust en vallen ze makkelijker in slaap.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Lees meer via Somnox.nl.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).