Stem jij ook? helpt mensen met lichte beperking naar stembus


Voor mensen met een verstandelijke beperking zijn verkiezingen best ingewikkeld. Landelijke en lokale organisaties slaan daarom de handen ineen om hen zelfstandig te laten stemmen. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart worden zo’n 40 bijeenkomsten in het land georganiseerd. Hier worden mensen met een licht verstandelijke beperking wegwijs gemaakt in het stembureau en krijgen zij uitleg over wat de gemeente precies doet.

Lees meer via StemJijOok.nu.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).