‘Stoppen met deodorant verbetert luchtkwaliteit’


Deodorant, zeep en parfum. We gebruiken deze middelen elke dag. Maar daar mee stoppen zou wel eens eens de belangrijkste bijdrage kunnen zijn die je levert aan een betere luchtkwaliteit. In veel van deze producten zitten namelijk chemicaliën die gebaseerd zijn op petroleum. Amerikaanse onderzoekers hebben nu vastgesteld dat deze stoffen net zo veel bijdragen aan luchtvervuiling als auto’s en vrachtwagens. De onderzoekers raden consumenten dan ook aan om het gebruik van deze middelen te beperken.

Lees meer via NewYorkTimes.com.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).