Systeem voor digitalisering bonnetjes


Een la vol bonnetjes. Niet alleen erg onhandig als je er ooit een terug wil vinden – papieren bonnetjes zijn ook nog eens slecht voor het milieu. Jaarlijks zorgen ze namelijk voor zo’n 30 miljoen kilo afval. Het Groningse bedrijf Klippa heeft een app ontwikkeld om deze problemen op te lossen. Consumenten die hun aankoop pinnen, krijgen na afloop automatisch een digitale bon in de app. Volgens oprichter Yeelen Knegtering zijn al 3 duizend winkels en horecagelegenheden aangesloten op het systeem.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).