‘Verander omgang met technologie’


We kunnen slimmer, creatiever en efficiënter worden door op een andere manier met technologie om te gaan. Dat stelt neuropsychiater Theo Compernolle in het Algemeen Dagblad. Volgens hem zijn smartphones, tablets en computers in de basis goede hulpmiddelen. Maar doordat we deze apparaten voortdurend gebruiken raken onze hersenen overbelast. Dit maakt ons juist minder creatief en productief. Zijn advies? Ga vaker offline, doe één ding tegelijk en onderbreek je werkzaamheden niet met social media.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).