Vest verbetert werkhouding


Een duwtje krijgen als je niet recht achter je bureau zit. Dat klinkt misschien niet heel aantrekkelijk, maar het is een stuk fijner dan rugproblemen. De meeste mensen weten wel dat het belangrijk is om rechtop te zitten, maar vinden het moeilijk om dit vol te houden. Drie Nederlandse ontwerpers ontwikkelden daarom een vest, dat je een klein duwtje geeft als je in de verkeerde houding achter je bureau zit. De ontwerpers zeggen in het Algemeen Dagblad dat het duwtje voelbaar, maar subtiel is en dat het kledingstuk comfortabel zit.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).