Wat vind jij: ‘Geef schoolkinderen meer privacy’


‘Geef schoolkinderen meer privacy’ – dat stelt kamerlid Paul van Meenen. Scholen delen steeds meer persoonlijke informatie met ouders. Zo kunnen zij via online systemen gemakkelijk zien of hun kind vaak te laat komt of de klas wordt uitgestuurd. Volgens Van Meenen een slechte zaak: ook kinderen hebben namelijk recht op privacy. Bovendien hebben pubers vrijheid nodig, om verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen. En wat vind jij? Moeten ouders alles kunnen zien via een leerlingvolgsysteem? Laat het weten via onze Facebookpagina.

Lees meer via het Algemeen Dagblad


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).