Week zonder vlees


7 maanden douchewater, 111 kilometer autorijden, en het leven van een kip. Dat bespaar je als je een week lang geen vlees eet. En dat is precies wat 12 duizend mensen gaan doen in de Week zonder vlees. Het gaat de initiatiefnemers er niet om zoveel mogelijk mensen over te laten stappen op een vegetarisch dieet, maar om te laten zien welke positieve invloed een weekje zonder vlees heeft. Zij promoten daarom een flexitarisch eetpatroon, waarin vlees wordt afgewisseld met vegetarische of plantaardige gerechten. De Week zonder Vlees begint op 5 maart.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).