Actiever leven voor senioren, gezelligheid voor honden


Een actiever leven voor senioren en meer gezelligheid voor honden. Dat is de missie van Meike Zwaan, ‘matchmaker’ bij stichting OOPOEH. Veel ouderen komen weinig in de buitenlucht. Tegelijkertijd zijn veel huisdieren overdag alleen. De stichting koppelt de senioren aan een hond bij hen in de buurt. Wanneer de baasjes van huis zijn kunnen ouderen op de dieren passen en ze uitlaten. Op deze manier krijgen de huisdieren de aandacht die ze nodig hebben en gaan ouderen vaker naar buiten. Inmiddels zijn er al zo’n 4 duizend senioren aangesloten bij de stichting.

Lees meer via Social Enterprise NL


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).