App geeft blinden beeld van hun omgeving


Een nieuwe app moet blinden helpen bij het krijgen van een beeld van hun omgeving. Dat schrijft Bright. Voor blinden is het lastig om de weg te vinden. Vaak zijn ze aangewezen op andere mensen of moeten zij straten tellen om op hun bestemming te komen. De app Sound Escape vertelt gebruikers langs welke straten en winkels zij lopen. Ook waarschuwt de app voor obstakels. Sound Escape is niet bedoeld als vervanging van een blindengeleidehond, maar moet vooral een groter bewustzijn van de omgeving creëren.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).