Blindentolk tijdens theatervoorstelling in Utrecht


Theatervoorstellingen. De prachtige kostuums en mooie decors zijn vaak indrukwekkend. Maar blinde mensen krijgen daar een stuk minder van mee. In Utrecht zal daarom tijdens een nieuw theaterstuk een speciale blindentolk aanwezig zijn. Blinde bezoekers krijgen een koptelefoon waarmee zij kunnen luisteren naar een tolk, die live beschrijft wat er op het podium gebeurt. Voorafgaand aan de voorstelling krijgen de bezoekers de kans om de kostuums en het decor te voelen zodat zij er alsnog een indruk van krijgen. Ook kunnen zij de stemmen van de acteurs leren kennen.

Lees meer over voorstelling ‘Mooi weer vandaag’ via DUIC.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).