Crèches op Belgische stations


Je kinderen achterlaten op het station. Normaal gesproken gaat er dan iets goed mis, maar in België kunnen ouders het straks met een gerust hart doen. De Belgische Spoorwegen zijn namelijk van plan om crèches te plaatsen op stations, schrijft De Standaard. Het maakt deel uit van een plan om het leven van forensen te vereenvoudigen. Om dat voor elkaar te krijgen, wordt er ook plaats gemaakt voor onder meer bloemisten, kappers, en plekken waar pakketjes kunnen worden afgehaald.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).