Evolutie mensheid in stop-motion animatie


De ontwikkeling van de mensheid in een animatie van anderhalve minuut. De Britse kunstenares Emma Allen beschildert haar eigen gezicht om verhalen in beeld te brengen, zo meldt Deutsche Welle. Voor haar project Santiago schminkte ze zichzelf 1250 keer en nam daarvan foto’s. Op deze manier bracht ze de evolutie in beeld, van de vroegste geschiedenis tot een glimp van de toekomst.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).