Vrijblijvend ‘Go sing’ koor in München


In een wisselend gezelschap een meerstemmig lied instuderen, zonder de wekelijkse verplichting van een koorrepetitie. Dat is het idee achter Go Sing, het eerste open popkoor van München. In de Duitse stad kunnen mensen zich eens per maand melden voor een avond(je) samenzang. Initiatiefnemer Jens Junker arrangeert tevoren een lied dat geschikt is voor een grote groep mensen. Omdat niet iedereen noten kan lezen, heeft hij een systeem bedacht waarmee iedereen eenvoudig zijn partij kan aanleren.

Bekijk een video via DeutscheWelle.com.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).