89 graven alsnog van naam voorzien


Familieleden van 89 omgekomen Argentijnse soldaten kunnen het graf van hun dierbaren alsnog van een naam voorzien. Dat schrijft The Guardian. De militairen kwamen om tijdens de Falklandoorlog begin jaren ‘80 en werden anoniem begraven. Zowel Britse als Argentijnse veteranen drongen aan op identificatie van de overleden soldaten. In 2016 besloten de regeringen van Groot-Brittannië en Argentinië toestemming te geven voor dna-testen, waarmee de identiteit van de soldaten alsnog kon worden vastgesteld.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).