‘Hope couture’ in Parijs


Afgedankte kleding op de catwalk. Vluchtelingen in Parijs maakten samen met studenten van de internationale modeacademie creaties van oude kledingstukken. Afgelopen weekend was hun werk te zien. De show werd georganiseerd door het Good Chance Theatre, een initiatief dat asielzoekers de mogelijkheid geeft om workshops in onder meer dans, muziek en theater te volgen. In Parijs leven veel vluchtelingen op straat. De organisatie wil hen een veilige plek bieden waar zij zich gezamenlijk met kunst kunnen bezighouden.

Bekijk de fotoreportage van de modeshow via TheGuardian.com.

Video van GoodChange.org.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).