Indiase startup helpt taxichauffeurs met belastingaangifte


De Indiase onderneemster Yamuna Sastry helpt taxichauffeurs in Bangalore met hun financiële administratie. Dat schrijft The Times of India. Met de komst van taxidiensten als Uber en Ola zijn veel chauffeurs in het land er in salaris op vooruit gegaan. Daardoor moeten zij nu voor het eerst belasting betalen, maar veel van hen weten niet hoe zij hun aangifte moeten invullen. Yamuna’s sociale onderneming Cab Dost helpt hen daarbij. Daarnaast krijgen de chauffeurs advies over bankzaken en het omgaan met hun spaargeld.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).