Klimaatgesprekken nu ook in Nederland


Met stads- of buurtgenoten in gesprek gaan over het maken van milieubewuste keuzes. Steeds meer Nederlanders doen dat, schrijft Trouw. Buurtbewoners spreken met elkaar over bijvoorbeeld de aanschaf van een warmtepomp, of de isolatie van hun huis. Het fenomeen ‘klimaatgesprekken’ is overgewaaid uit Engeland. Uit Brits onderzoek blijkt dat deze aanpak werkt: deelnemers aan de gespreksgroepen verlagen hun ecologische voetafdruk met gemiddeld 20 procent.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).