Kunst helpt vluchtelingenkinderen om trauma’s te verwerken


Kunst helpt vluchtelingenkinderen in Libanon om hun trauma’s te verwerken. In de vluchtelingenkampen krijgen zij les in bijvoorbeeld het schrijven poëzie en het maken van muziek. Deze vaardigheden helpen de kinderen om hun gevoelens en ervaringen onder woorden te brengen. Unicef heeft in de Libanese stad Beirut een expositie georganiseerd waar het werk van de vluchtelingenkinderen is te zien.

Lees meer via DeutscheWelle.com.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).