Naakt naar het museum


Naakt naar het museum – het kan binnenkort in het Palais de Tokyo in Parijs. Op 5 mei zijn bezoekers daar alleen welkom als zij hun kleding in de garderobe achterlaten, zo meldt nieuwssite The Local. In Frankrijk zijn meer dan 2,5 miljoen mensen naturist en er is veel behoefte aan dergelijke initiatieven. De laatste maanden boekt de beweging wel vaker successen in de Franse hoofdstad. Zo was er vorige zomer een zone speciaal voor nudisten in het Bois de Vincennes en opende in de herfst het eerste restaurant waar je zonder kleren kunt dineren zijn deuren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).